Boottransport nodig? Wij vervoeren uw boot met zorg.

Voor professioneel boottransport schakelt u Nobel Transport in. Wij brengen uw boot of sloep nationaal van A naar B. Of u nu op vakantie gaat, een nieuwe boot heeft gekocht of uw boot naar de winterstalling wilt vervoeren. 

Nationaal boottransport

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het transport van diverse voertuigen. Wij vervoeren uw boot of sloep dan ook met de grootste zorg. U schakelt ons in voor boottransport naar uw vakantiebestemming, vervoer van en naar de winterstalling of hulp bij schade en/of pech. 

Hoe werkt boottransport bij Nobel Transport?
Of u nu een boot heeft gekocht, of juist uw boot mee wilt nemen op vakantie; Nobel Transport neemt uw boottransport uit handen. Op een afgesproken tijdstip halen wij uw boot op. Vervolgens brengen wij deze veilig van A naar B. Tijdens het transport is uw boot volledig verzekerd. Eenmaal aangekomen nemen wij de tijd om alles door te spreken en waar nodig hulp te bieden. 

Wat zijn de kosten van boottransport?
De tarieven van boottransport ontvangt u op aanvraag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan, of neem contact met ons op. 

Offerte aanvragen
Neem contact met ons op

of bel direct naar 020-3312648