Autotransport nodig? Wij brengen uw auto overal naartoe

Op zoek naar autotransport voor enkele voertuigen, of juist voor grote aantallen? Bij Nobel Transport is het allemaal mogelijk. Bovendien werken wij met een groot netwerk, scherpe tarieven én een snelle service. 

Autotransport voor bedrijven en particulieren

Nobel Transport vervoert dagelijks auto's door heel Nederland. Dit doen wij onder andere voor dealers, autofabrikanten en leasemaatschappijen - maar ook voor particulieren. 

Hoe werkt autotransport bij Nobel Transport?
Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring. Op een afgesproken tijdstip halen wij uw auto('s) op. Vervolgens brengen wij deze veilig van A naar B. Eenmaal aangekomen nemen wij de tijd om alles door te spreken en waar nodig hulp te bieden. 

Internationaal transport nodig?
Ook buiten onze landsgrenzen helpen wij u graag verder. Denk bijvoorbeeld aan autotransport naar België, Duitsland, Oostenrijk, Spanje of Italië. Binnenkort uw voertuig transporteren? Bekijk de mogelijkheden

Wat zijn de kosten van autotransport?
Nobel Transport vervoert uw auto al vanaf € 120,- (excl. btw). Benieuwd naar de mogelijkheden van autotransport? Neem gerust contact met ons op, of boek direct uw transport. Meer dan één voertuig? Vraag een offerte op

Boek uw transport
Neem contact met ons op

of bel direct naar 020-3312648

Veel gestelde vragen
Is het mogelijk om mijn auto in het buitenland op te laten halen?

Jazeker! Wij verzorgen ook in het buitenland uw transport van A tot Z. Wij kunnen elk internationaal transport organiseren. 

Hoe lang duurt het voordat mijn voertuig geleverd wordt? (buiten nederland)

De boeking wordt definitief gemaakt nadat de betaling is ontvangen. Hierna gelden de volgende levertijden:

Land Levertijd
België binnen 10 werkdagen
Duitsland 5 tot 8 werkdagen
Spanje 10 tot 14 werkdagen
Frankrijk 10 tot 14 werkdagen
Italië 10 tot 14 werkdagen
Portugal 10 tot 14 werkdagen
Overige landen In overleg
Hoe lang duurt het voordat mijn voertuig geleverd wordt?

De boeking wordt definitief gemaakt nadat de betaling is ontvangen. In Nederland hanteren we de levertijd binnen 5 werkdagen.Kan mijn auto naar mijn huisadres worden gebracht?

Het is zeker mogelijk om de auto bij u thuis af te leveren. Wel is het van belang dat er iemand aanwezig is om de vrachtbrief te ondertekenen.

Welke voertuigen vallen onder ons SUV-tarief?

Alle voertuigen met de benaming crossover, MPV en uiteraard SUV vallen bij Nobel Transport onder het SUV-tarief. Deze voertuigen zijn namelijk langer en/of hoger dan een standaard personenauto. Heeft u een crossover of MPV? Klik dan 'Busje / SUV / MPV' aan bij het boeken van uw transport.

Moet mijn auto rijdbaar zijn?

Uw auto hoeft niet te kunnen rijden, maar de auto moet wel kunnen rollen.

Is het mogelijk om bagage in de auto mee te vervoeren?

Zolang zowel de bestuurdersstoel als de passagiersstoel voor in de auto vrij blijven en de buitenspiegels zichtbaar zijn, is dit geen probleem. Echter zijn we niet aansprakelijk en/of verzekerd voor de geladen bagage.

Is mijn auto verzekerd tijdens het transport?

Ja, in alle gevallen is het transport van uw auto verzekerd. Bij zeer exclusieve auto's is mogelijk een aanvullende verzekering noodzakelijk. Ook dit regelen wij voor u.

Welke eisen stelt Nobel Transport aan het laad- en losadres?

Op zowel het laad- als losadres moet de locatie bereikbaar zijn voor onze vrachtwagen. De vrachtwagen waar wij mee rijden heeft een totale lengte van 21 meter en een totale hoogte van 4 meter. Let dus op: wij kunnen in woonwijken alleen op de hoofdwegen komen en niet in smalle straten of hofjes.

Ik ben een particulier, kan ik dan bij Nobel Transport terecht?

Iedereen kan een beroep doen op de dienstverlening van Nobel Transport. Ook als u een particulier bent, helpen wij u graag met het transporteren van uw auto.