Transport Nationaal
Transport Internationaal
Contact en openingstijden
Betaling en tarieven
Logistiek en levering
Verzekering
Hoe lang duurt het voordat mijn voertuig geleverd wordt?

De boeking wordt definitief gemaakt nadat de betaling is ontvangen. In Nederland hanteren we de levertijd binnen 5 werkdagen.Kan mijn auto naar mijn huisadres worden gebracht?

Het is zeker mogelijk om de auto bij u thuis af te leveren. Wel is het van belang dat er iemand aanwezig is om de vrachtbrief te ondertekenen.

Dient er een sleutel aanwezig te zijn bij het op te halen voertuig?

Ja, wij hebben de sleutel nodig om de auto van het stuurslot te kunnen halen. 

Is het mogelijk om mijn auto in het buitenland op te laten halen?

Jazeker! Wij verzorgen ook in het buitenland uw transport van A tot Z. Wij kunnen elk internationaal transport organiseren. 

Hoe lang duurt het voordat mijn voertuig geleverd wordt? (buiten nederland)

De boeking wordt definitief gemaakt nadat de betaling is ontvangen. Hierna gelden de volgende levertijden:

Land Levertijd
België binnen 10 werkdagen
Duitsland 5 tot 8 werkdagen
Spanje 10 tot 14 werkdagen
Frankrijk 10 tot 14 werkdagen
Italië 10 tot 14 werkdagen
Portugal 10 tot 14 werkdagen
Overige landen In overleg
Ik ben een particulier, kan ik dan bij Nobel Transport terecht?

Iedereen kan een beroep doen op de dienstverlening van Nobel Transport. Ook als u een particulier bent, helpen wij u graag met het transporteren van uw auto.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn telefonisch tussen 07:00 en 19:00 uur bereikbaar. Van ma-vr. Dringende vraag buiten deze tijden of dagen: stuur dan een mail dan zullen we die zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Hoe kan ik contact opnemen met Nobel Transport?

U kunt een mail sturen naar info@nobeltransport.nl, bellen naar +31 20 331 26 48 of vul het contactformulier in op de website.

Welke voertuigen vallen onder ons SUV-tarief?

Alle voertuigen met de benaming crossover, MPV en uiteraard SUV vallen bij Nobel Transport onder het SUV-tarief. Deze voertuigen zijn namelijk langer en/of hoger dan een standaard personenauto. Heeft u een crossover of MPV? Klik dan 'Busje / SUV / MPV' aan bij het boeken van uw transport.

Wat kost het om een auto te vervoeren?

De tarieven beginnen bij €120,- ex. btw bij het vervoer van een auto of motor. Benieuwd naar de mogelijkheden van autotransport? Of wilt u de prijzen weten van andere voertuigen? Via onze calculator kunt u gemakkelijk uw transport berekenen

Wat kost het transport van meerdere voertuigen?

Bij het vervoer van meer dan één voertuig kunt u het beste een offerte opvragen.

Is de prijsberekening definitief?

What you see is what you get. Als u via de site een offerte heeft aangevraagd, dan is de prijs op de offerte de definitieve prijs. Er zijn geen extra verborgen kosten.

Hoe kan ik betalen?

U betaalt bij Nobel Transport via iDeal of PayPal. Als particulier dient u voorafgaand aan het transport de betaling te voldoen. Voor bedrijven kan dit op factuurbasis.

Het transport dat geboekt is wil ik graag annuleren, is dit mogelijk?

Dit is mogelijk zolang wij nog niet zijn uitgereden, hiervoor rekenen we 25% annuleringskosten.

Moet mijn auto rijdbaar zijn?

Uw auto hoeft niet te kunnen rijden, maar de auto moet wel kunnen rollen.

Welke eisen stelt Nobel Transport aan het laad- en losadres?

Op zowel het laad- als losadres moet de locatie bereikbaar zijn voor onze vrachtwagen. De vrachtwagen waar wij mee rijden heeft een totale lengte van 21 meter en een totale hoogte van 4 meter. Let dus op: wij kunnen in woonwijken alleen op de hoofdwegen komen en niet in smalle straten of hofjes.

Kan ik meerdere auto’s laten transporteren?

U kunt in totaal 8 tot 9 auto’s tegelijkertijd laten transporteren. Dit is afhankelijk van de grootte van het voertuig. Hiervoor vragen wij een meerprijs welke aan te vragen is in een offerte op maat.

Hoe wordt mijn auto vervoerd?

Op een afgesproken tijdstip halen wij uw auto('s) op met één van onze vrachtwagens. Vervolgens brengen wij deze veilig van A naar B. Eenmaal aangekomen nemen wij de tijd om alles door te spreken en waar nodig hulp te bieden.

Brengt nobel transport mijn voertuig direct door nadat zij hem opgehaald hebben?

Nee, in sommige gevallen nemen we hem mee naar het depot om hem de volgende dag of misschien wel de dag daarna te leveren met een andere chauffeur. Uw voertuig hoeft dus niet direct door gebracht te worden.

Is het mogelijk om bagage in de auto mee te vervoeren?

Zolang zowel de bestuurdersstoel als de passagiersstoel voor in de auto vrij blijven en de buitenspiegels zichtbaar zijn, is dit geen probleem. Echter zijn we niet aansprakelijk en/of verzekerd voor de geladen bagage.

Is mijn auto verzekerd tijdens het transport?

Ja, in alle gevallen is het transport van uw auto verzekerd. Bij zeer exclusieve auto's is mogelijk een aanvullende verzekering noodzakelijk. Ook dit regelen wij voor u.

Hoe is nobel verzekerd?

Nobel Transport is onder de AVCM-voorwaarden verzekerd.

Stel hier jouw vraag
Velden met een * zijn verplicht