Nationaal transport tegen scherpe tarieven.

Professioneel transport voor uw voertuig? Wij regelen het. Nobel Transport staat voor scherpe tarieven, snelle service en een klantvriendelijke aanpak. Meerdere voertuigen? Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

of bel direct naar 020-3312648

Veel gestelde vragen
Is het mogelijk om mijn auto in het buitenland op te laten halen?

Jazeker! Wij verzorgen ook in het buitenland uw transport van A tot Z. Wij kunnen elk internationaal transport organiseren. 

Hoe lang duurt het voordat mijn voertuig geleverd wordt? (buiten nederland)

De boeking wordt definitief gemaakt nadat de betaling is ontvangen. Hierna gelden de volgende levertijden:

Land Levertijd
België binnen 10 werkdagen
Duitsland 5 tot 8 werkdagen
Spanje 10 tot 14 werkdagen
Frankrijk 10 tot 14 werkdagen
Italië 10 tot 14 werkdagen
Portugal 10 tot 14 werkdagen
Overige landen In overleg
Hoe lang duurt het voordat mijn voertuig geleverd wordt?

De boeking wordt definitief gemaakt nadat de betaling is ontvangen. In Nederland hanteren we de levertijd binnen 5 werkdagen.Kan mijn auto naar mijn huisadres worden gebracht?

Het is zeker mogelijk om de auto bij u thuis af te leveren. Wel is het van belang dat er iemand aanwezig is om de vrachtbrief te ondertekenen.

Welke voertuigen vallen onder ons SUV-tarief?

Alle voertuigen met de benaming crossover, MPV en uiteraard SUV vallen bij Nobel Transport onder het SUV-tarief. Deze voertuigen zijn namelijk langer en/of hoger dan een standaard personenauto. Heeft u een crossover of MPV? Klik dan 'Busje / SUV / MPV' aan bij het boeken van uw transport.

Moet mijn auto rijdbaar zijn?

Uw auto hoeft niet te kunnen rijden, maar de auto moet wel kunnen rollen.

Is het mogelijk om bagage in de auto mee te vervoeren?

Zolang zowel de bestuurdersstoel als de passagiersstoel voor in de auto vrij blijven en de buitenspiegels zichtbaar zijn, is dit geen probleem. Echter zijn we niet aansprakelijk en/of verzekerd voor de geladen bagage.

Is mijn auto verzekerd tijdens het transport?

Ja, in alle gevallen is het transport van uw auto verzekerd. Bij zeer exclusieve auto's is mogelijk een aanvullende verzekering noodzakelijk. Ook dit regelen wij voor u.

Welke eisen stelt Nobel Transport aan het laad- en losadres?

Op zowel het laad- als losadres moet de locatie bereikbaar zijn voor onze vrachtwagen. De vrachtwagen waar wij mee rijden heeft een totale lengte van 21 meter en een totale hoogte van 4 meter. Let dus op: wij kunnen in woonwijken alleen op de hoofdwegen komen en niet in smalle straten of hofjes.

Ik ben een particulier, kan ik dan bij Nobel Transport terecht?

Iedereen kan een beroep doen op de dienstverlening van Nobel Transport. Ook als u een particulier bent, helpen wij u graag met het transporteren van uw auto.