Autotransport naar Oostenrijk

Woont of werkt u een deel van het jaar in Oostenrijk en rijdt u daar graag in uw eigen auto? Nobel zorgt voor het transport van uw auto naar Oostenrijk. Dat betekent dat u op uw gemak per trein of vliegtuig naar uw bestemming kunt reizen en niet dat hele stuk hoeft te rijden. Wij zorgen dat uw auto op tijd voor u klaarstaat. U heeft er geen omkijken naar.

De voordelen van Nobel Transport

  • Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk ervaren
  • We beschikken over een goed onderhouden wagenpark
  • We hebben vijftien jaar ervaring in autotransporten van en naar Oostenrijk
  • We kunnen 24/7 rekenen op ons professionele netwerk
  • Door onze aanvragen te bundelen en samen te werken, houden we het aantal transportbewegingen zo laag mogelijk (goed voor het milieu) en de prijzen laag (goed voor uw portemonnee)
  • Onze service is van deur tot deur, wij halen uw auto thuis op en vervoeren deze naar elke gewenste bestemming in Oostenrijk
  • Natuurlijk vervoeren we ook SUVs en motoren
  • Ook zakelijke relaties kunnen op ons rekenen

En last but not least garanderen wij een goed tarief.  Door meerdere auto’s tegelijk naar Oostenrijk te vervoeren -al dan niet in samenwerking met andere transporteurs-, houden we de prijzen vriendelijk en belasten we het milieu minder.

Ook voor zakelijke relaties
Nobel Transport vervoert dagelijks auto’s van Nederland naar Oostenrijk. En vice versa. Veel Nederlandse professionals in de autobranche rekenen al op onze expertise. Wilt u ook meerdere auto’s tegelijk van of naar Oostenrijk laten vervoeren? Dan kunt u rekenen op een interessante korting. Neem direct contact met ons op. Denkt u aan autotransport naar Oostenrijk, dan denkt u Nobel.

Direct de kosten van uw buitenlandtransport naar Oostenrijk berekenen? Dat kan eenvoudig door het betreffende adress in te voeren. 

Bereken of Boek uw transport
Veel gestelde vragen
Is het mogelijk om mijn auto in het buitenland op te laten halen?

Jazeker! Wij verzorgen ook in het buitenland uw transport van A tot Z. Wij kunnen elk internationaal transport organiseren. 

Hoe lang duurt het voordat mijn voertuig geleverd wordt? (buiten nederland)

De boeking wordt definitief gemaakt nadat de betaling is ontvangen. Hierna gelden de volgende levertijden:

Land Levertijd
België binnen 10 werkdagen
Duitsland 5 tot 8 werkdagen
Spanje 10 tot 14 werkdagen
Frankrijk 10 tot 14 werkdagen
Italië 10 tot 14 werkdagen
Portugal 10 tot 14 werkdagen
Overige landen In overleg