Scherpe tarieven, snelle service en een vriendelijke aanpak.

Dat is waar Nobel Transport voor staat. Ons doel? Onze klanten volledig ontzorgen, of het nu om nationaal of internationaal transport gaat. Benieuwd naar de status van uw transport? Uw vaste contactpersoon geeft direct antwoord op uw vragen.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in berging en (auto)transport.

Daardoor weten wij precies wat er nodig is om uw voertuig(en) veilig en professioneel te vervoeren. Met een snelle en klantvriendelijke aanpak verzorgen wij nationaal en internationaal uw (auto)transport. 

Altijd een-op-een contact over uw transport
Nobel Transport werkt met vaste contactpersonen tijdens elk traject. Heeft u een specifieke vraag? Uw contactpersoon is altijd op de hoogte. Zo weet u met één telefoontje waar u aan toe bent. 

Ook na het traject houden we contact. Wij horen graag hoe u onze aanpak heeft ervaren - en of er nog verbeterpunten zijn. Zo blijven wij onze service doorlopend verbeteren. 

Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. 

neem contact op
Neem contact met ons op

of bel direct naar 020-3312648

Veel gestelde vragen
Hoe lang duurt het voordat mijn voertuig geleverd wordt?

De boeking wordt definitief gemaakt nadat de betaling is ontvangen. In Nederland hanteren we de levertijd binnen 5 werkdagen.Kan mijn auto naar mijn huisadres worden gebracht?

Het is zeker mogelijk om de auto bij u thuis af te leveren. Wel is het van belang dat er iemand aanwezig is om de vrachtbrief te ondertekenen.

Moet mijn auto rijdbaar zijn?

Uw auto hoeft niet te kunnen rijden, maar de auto moet wel kunnen rollen.

Is het mogelijk om bagage in de auto mee te vervoeren?

Zolang zowel de bestuurdersstoel als de passagiersstoel voor in de auto vrij blijven en de buitenspiegels zichtbaar zijn, is dit geen probleem. Echter zijn we niet aansprakelijk en/of verzekerd voor de geladen bagage.

Is mijn auto verzekerd tijdens het transport?

Ja, in alle gevallen is het transport van uw auto verzekerd. Bij zeer exclusieve auto's is mogelijk een aanvullende verzekering noodzakelijk. Ook dit regelen wij voor u.