Ding dong, wij komen uw auto ophalen

Nobel Transport komt namelijk ook in woonwijken. Wij halen de auto van uw klant (of die van uzelf) snel en vakkundig op. Zelfs als uw klant in een hofje woont. Hoe we dat doen? Lees snel verder over transport in woonwijken. 

Nobel Transport komt ook in woonwijken

Moet de auto van uw klant opgehaald worden in een woonwijk? Of wilt u uw eigen auto thuis laten ophalen? Nobel Transport regelt het snel en vakkundig. Service van begin tot eind: zo noemen we dat. Natuurlijk stellen we wel een paar eisen aan transport in woonwijken. We zetten ze graag voor u onder elkaar. 

Alles over transport in woonwijken

Binnenkort transport van of naar een woonwijk regelen? Als u aan de volgende aandachtspunten denkt, komt het helemaal goed. 

 Ons voertuig is 21 meter lang. We parkeren 'm daarom aan een hoofdweg
 Vervolgens wandelt de chauffeur naar het huis van de klant toe
 Als de auto rijdbaar is, rijden wij deze zelf naar de hoofdweg
 Is de auto niet rijdbaar? Dan zet de klant de auto zelf op een bereikbare plek

Transport in woonwijken een gedoe? 

Als het aan Nobel Transport ligt is dat verleden tijd. Waar de meeste transporteurs alleen B2B rijden, verzorgen wij ook het transport van en naar woonwijken. We maken duidelijke afspraken en zorgen dat de auto op het aangegeven moment opgepikt wordt. Bovendien zijn onze chauffeurs altijd vriendelijk en nemen we ruim de tijd om de klant te helpen. 

Boek nu uw transport

Binnenkort een voertuig in een woonwijk laten oppikken? Of heeft u professioneel transport naar een woonwijk nodig? Boek vandaag nog uw transport op onze website. Wij vervoeren een auto al vanaf € 120,- (excl. btw). 

Boek uw transport
Neem contact met ons op

of bel direct naar 020-3312648

Veel gestelde vragen
Kan mijn auto naar mijn huisadres worden gebracht?

Het is zeker mogelijk om de auto bij u thuis af te leveren. Wel is het van belang dat er iemand aanwezig is om de vrachtbrief te ondertekenen.

Welke eisen stelt Nobel Transport aan het laad- en losadres?

Op zowel het laad- als losadres moet de locatie bereikbaar zijn voor onze vrachtwagen. De vrachtwagen waar wij mee rijden heeft een totale lengte van 21 meter en een totale hoogte van 4 meter. Let dus op: wij kunnen in woonwijken alleen op de hoofdwegen komen en niet in smalle straten of hofjes.